Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

egy.hu

Árnyékliliom a tányéron

Magam nem csodálkoztam, amikor barátnőm – Japánból hazaérkezve – hatalmas lelkesedéssel ecsetelte, hogy a sokféle különleges fogás közt bizony volt árnyékliliom (árnyliliom) is. Olyan sokféle elkészítési módot tanult meg vendéglátóitól, muszáj volt kifaggatnom, hogy újabb receptekkel gazdagodjon a gyűjteményem. Eddig is került olykor árnyliliom hajtás a tavaszi tányérra, de a tiszta forrásból származó, autentikus receptek még nagyobb változatosságot, új ízeket hoznak.

Bodzazselé

További hírek

Kapribogyós halkrém

Habos almás torta

Vajas sült csirke

Spanyol burgonyás omlett

Pitypangos rizsfelfújt

Kaszás leves

Csokoládés tekerge

Babkrém

Krumplis, sajtos lepény

A gyönyörű sulyomtészta

Kőttes-poronyó almás kifli

Őshonos fafajokat a kertbe!

„Nevenincs” kifli

Tízperces rakott zöldség

Beignet fánk

Zabpelyhes, cukkinis cipó

Bodzavirágos palacsinta

Epres, mandulás sütemény

Rakott padlizsán

Vasi pecsenye

Fogas kárpáti módra

Fantasztikus madártej

Töltött karalábé

Retek szirupban eltéve

Sertéskaraj diósásával

Palacsinta

Szalontüdő, savanyú pájsli

Gombás, lencsés egytálétel

Erdésztokány friss füvekkel

Sós sajttorta

Palóc oldalas

Gratulálunk nyerteseinknek!

Húsos rakott zöldbab

Sonkakrém

Expressz házi krémes

Skót tojás

Borsos kalács

Húsvétváró süteményeink

Müzlis sütemények

Bread and butter pudding

Rakott zeller

Darálós keksz

Puliszkakrémes sütemény