Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Articsókás-pesztós pizza

Van jobb a pizzáknál? Véleményem szerint nincs! Ha házilag készíted el, akkor tényleg bármit pakolhatsz rá, és némi odafigyeléssel igazán fullos eredményt érhetsz el. Itt is az útmutató hozzá – ne ijedj meg, nem bonyolult, öveket becsatolni, indul a pizzaexpressz!A direkt tésztát készítjük el elsőként, amihez egy nagy keverőtálba öntjük a vizet, belemorzsoljuk az élesztőt és a kezünkkel elkeverjük. Beleszórjuk a lisztet és kézzel 8-10 percen keresztül dagasztjuk. Miután egy szép fényes tésztalabda készült belőle, lefedve 10 percet pihentetjük, majd hozzáadjuk a sót és 8-10 perc alatt ezt is beledolgozzuk. Ezt az egész folyamatot persze dagasztógéppel is megcsinálhatjátok, de egy kis kondi sosem árt! ;) Letakarva 10 percet pihentetjük a tésztát, majd meglocsoljuk olívaolajjal, kicsit beledolgozzuk és további 20 percet pihentetjük. Ha letelt az idő, olajozott felületen, olajos kézzel kihúzzuk a tésztát, amennyire csak tudjuk, mintha rétest nyújtanánk, majd a sarkaitól indulva behajtog...

Femcafe.hu

Növekedés.hu

Új hidat adtak át a Dunán - Fotó!

vasarnap.hu

10perc.hu