Értesítések engedélyezése
Engedélyezi az értesítéseket a böngészőjében?

Hatalmas változás jöhet az élelmiszeriparban: most akkor tényleg rovarokat fogunk enni?

Magyarországon egyelőre rengetegen ódzkodnak attól a gondolattól, hogy egyre nagyobb teret nyerhetnek a rovarfehérjék, pedig a vállalkozások többsége a takarmány célú rovartenyésztésre fókuszál, ugyanakkor akadnak olyanok is, akiknek az élelmiszeripari fehérjegyártás a szakterületük - írja az Agrárszektor. Hozzáteszik, az Európai Unióban a rovarok, vagy azok részeinek felhasználásával készített élelmiszerek új élelmiszernek minősülnek, jelenleg az EU-ban négy rovarfaj került engedélyezésre: a közönséges lisztbogár lárvája, a keleti vándorsáska, a házi tücsök, valamint az alombogár lárvája.

Femcafe.hu

Növekedés.hu

vasarnap.hu

10perc.hu